Ilo-korut

Ilo-korut on vuonna 2006 perustettu ja rekisteröity suomalainen korutuotemerkki.

Suomessa käsityönä valmistetut Ilo-korut sopivat arkeen ja juhlaan. Ilo-korujen mallisto koostuu suosituista klassikoista, pienistä trendikkäistä sarjoista sekä uniikkikappaleista. Voimme tarjota yksilöllisiä koruja monikansallisen sarjatuotteen sijasta. Koruja tehdään ja muokataan myös asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Koruja on mahdollista tilata XS-XL -kokoisina.

Ilo-koruja myydään korukutsuilla ja naisten tapahtumissa. Nettikauppamme avautuu loppuvuoden 2018 aikana.

Korut valmistetaan aidoista luonnon korukivistä, viljellyistä helmistä, helmiäisestä, Swarovski-kristalleista ja 925-hopeasta.

Ilo-tiimin naiset haluavat laittaa hyvän kiertämään tukemalla kolmannen maailman naisten yrittäjyyttä ja toimeentulon kehittämistä kestävän kehityksen periaattein.

Ilo-korut lainaa kuukausittain varoja kehittyvien maiden naisille maailmanlaajuisen Kiva – mikrolainaorganisaation kautta.
Pienlainatoiminnalla autetaan naisia saamaan elinkeinon harjoittamiseen tarvittavia välineitä tai koulutusta. Kivan kautta voimme valita lainansaajat itse ja palautuvat pääomat ja korot ohjaamme uudestaan kiertoon seuraaville naisille.

Tiedustelut

Maria Perkkiö

040 505 7323

info@ilo-korut.fi

Sosiaalinen Media